slide2 ls fysioteratia

Palvelut

Mukana elämäsi kaikissa vaiheissa!

Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen fysioterapia. Fysioterapian tarkoituksena on edistää ja ylläpitää asiakkaamme kokonaisvaltaista toimintakykyä. Tarjoamme kehitysmahdollisuudet optimaaliseen selviytymiseen jokapäiväisen elämän toiminnoista ja haasteista.

Tuotamme fysio- ja psykoterapiaa sekä työnohjaus- ja lähihoidonpalveluja vastaanotolla tai kotikäynteinä.

                                                                                                                                      
Fysioterapeutin käyttämät menetelmät perustuvat alkututkimukseen sekä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Palveluitamme ovat mm. manuaalinen terapia, yksilöllinen ja ryhmässä tapahtuva harjoittelu/ ohjaus/ neuvonta, syvälämpö- ja sähköhoidot ja LymphaTouch-hoito, akupunktio sekä kinesioteippaus. Fysioterapiaan hakeudutaan lääkärin lähetteellä, KELA:n, vakuutusyhtiön tai kunnan maksusitoumuksella. Fysioterapiaan voi hakeutua myös ilman lähetettä. Tarvittaessa fysioterapia toteutetaan kotikäynteinä. Meiltä saat palvelut myös englanniksi.

Tutkimusten mukaan varhaisella aktiivisella fysioterapialla on merkittävä rooli kuntoutumisprosessissa. Fysioterapiassa pyrimme huomioimaan vaivan erityispiirteet, sen aiheuttamat rajoitukset sekä asiakkaan omat voimavarat. Hyvin suunniteltu, oikein annosteltu ja ajoitettu fysioterapeuttinen harjoittelu on usein parasta lääkettä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnille.

Terapia- ja työnohjauspalvelu Susiraja tuottaa ratkaisukeskeistä psykoterapiaa ja työnohjausta yksilöllisesti sekä yrityksille ja yhteisöille. Susiraja ja LS Fysioterapia ovat rakentaneet yhdessä liikunta- ja terveyskasvatuksellista opetus- sekä koulutustarjontaa mm. yrityksille ja yhteisöille.

LS Fysioterapia Oy tuottaa lähihoitopalveluja nimellä Lehtikankaan lähihoito. Lehtikankaan lähihoidosta saat turvalliset ja luotettavat palvelut kotiin. Lähihoito tarjoaa  kodinhoidollisia sekä pieniä terveydenhoidollisia palveluja. Lisäksi saat asiointi- ja ulkoilutusapua sekä erilaisia virkistyspalveluja.

Yhteystiedot

LS Fysioterapia Oy
Karankakatu 19
87500 Kajaani

matkapuhelin 040 5056 008, 040 5080 732
sähköposti toimisto@lsfysioterapia.fi

Tietosuojaseloste

040-5080732

logo ls fysioterapia logo ls susiraja