slide2 ls fysioteratia

Fysioterapia palvelut

Palvelut

Mukana elämäsi kaikissa vaiheissa!

Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen fysioterapia. Fysioterapian tarkoituksena on edistää ja ylläpitää asiakkaamme kokonaisvaltaista toimintakykyä. Tarjoamme kehitysmahdollisuudet optimaaliseen selviytymiseen jokapäiväisen elämän toiminnoista ja haasteista.

                                                                                                                                      
Fysioterapeutin käyttämät menetelmät perustuvat alkututkimukseen sekä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Palveluitamme ovat mm. manuaalinen terapia, yksilöllinen ja ryhmässä tapahtuva harjoittelu/ ohjaus/ neuvonta, syvälämpö- ja sähköhoidot ja LymphaTouch-hoito, akupunktio sekä kinesioteippaus. Fysioterapiaan hakeudutaan lääkärin lähetteellä, KELA:n, vakuutusyhtiön tai kunnan maksusitoumuksella. Fysioterapiaan voi hakeutua myös ilman lähetettä. Tarvittaessa fysioterapia toteutetaan kotikäynteinä. Meiltä saat palvelut myös englanniksi.

Tutkimusten mukaan varhaisella aktiivisella fysioterapialla on merkittävä rooli kuntoutumisprosessissa. Fysioterapiassa pyrimme huomioimaan vaivan erityispiirteet, sen aiheuttamat rajoitukset sekä asiakkaan omat voimavarat. Hyvin suunniteltu, oikein annosteltu ja ajoitettu fysioterapeuttinen harjoittelu on usein parasta lääkettä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnille.

Hieronta

Hieronta parantaa kudosten aineenvaihduntaa, vahvistaa kehon ja mielen kokonaiskestävyyttä ja vähentää kipuja. Hieronta helpottaa kireiden ja jännittyneiden lihasten venyttelyä ja parantaa asennon hallintaa. Hieronta rentouttaa ja tuo virkeyttä ja rauhaa. Hierontaa toteutetaan monilla erilaisilla menetelmillä kuten, kuumakivi,- sidekudos, - klassinen,- ja mobilisoiva hieronta. Hierontakäynnit on tilattavissa myös kotikäyntinä. 

Helpota elämää, tule hierontaan!

Yhteystiedot

LS Fysioterapia Oy
Karankakatu 19
87500 Kajaani

matkapuhelin:
040 832 5045 Tomi Marjoniemi

logo ls fysioterapia